Απάντηση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας στην ανοιχτή επιστολή της οικογένειας Κωνσταντίνου Βλαχογιάννη

konakia thiva

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ ”ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ”

Σε απάντηση της από 8ης Μαρτίου 2020 ανοιχτής επιστολής της οικογένειας  Κωνσταντίνου Βλαχογιάννη, δημοσιευθείσας στον ιστότοπο “Permissos.gr” , ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θηβών, με την παρούσα, διαβεβαιώνει ότι η παράλειψη αναφοράς του ονόματος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Βλαχογιάννη, στον εκφωνηθέντα λόγο της Προέδρου κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του Συλλόγου, έγινε εκ παραδρομής. Ουδεμία πρόθεση δεν χαρακτηρίζει αυτή την παράλειψη.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θηβών εκφράζει τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους έχουν συμβάλει στο έργο του και ιδιαιτέρως στον Κωνσταντίνο Βλαχογιάννη, ιδρυτή και πρώτο Πρόεδρο του Συλλόγου μας. Ο Σύλλογός μας σέβεται βαθιά όλα τα μέλη του, την εθελοντική συμβολή των οποίων θεωρεί ισότιμη και ανεκτίμητη.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θηβών τιμούν και αναγνωρίζουν την ανιδιοτελή προσφορά όλων ανεξαιρέτως των μελών του για τη δημιουργία, εξέλιξη και στήριξη της λειτουργίας του Συλλόγου μας.

Εν κατακλείδι, εκφράζουμε ακόμη μια φορά τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας  που συμβάλλουν καθημερινά στην πρόοδό του.  

 Με τιμή το Δ.Σ

Σχετικά